Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Don Juan De Marco

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­lon Bran­do näyt­te­lee eläköi­tyvää psy­kiat­ria, jo­ka saa po­ti­laak­seen John­ny Dep­pin esittämän Don Jua­nin rein­kar­naa­tion.

Mar­lon Bran­do näyt­te­lee eläköi­tyvää psy­kiat­ria, jo­ka saa po­ti­laak­seen John­ny Dep­pin esittämän Don Jua­nin rein­kar­naa­tion.
Jon­kin ver­ran lu­pauk­sia herättävä, mut­ta lo­pul­ta la­tis­tu­va ny­kypäivän sa­tu. Bran­do on odo­tuk­sia pa­rem­pi, to­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei vakuuta levynäkään. Keskitason kuva ja ääni. Traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy