Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Jumper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206231EAN: 6438044168853

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kesän kalk­ku­na, tu­li­han se sieltä.

Kesän kalk­ku­na, tu­li­han se sieltä. Jum­per on sel­lai­nen pa­him­mas­ta päästä. Re­surs­sit ovat ol­leet mel­koi­set, kos­ka ku­vauk­set ovat vaih­del­leet Det­roi­tis­ta Roo­maan ja Kii­nas­ta Kai­roon, mut­ta bud­jet­ti on kan­net­tu kai­voon.
S­ci­fi-vi­ri­tyk­sillä va­rus­tet­tu ai­he ker­too ih­mi­sistä, jot­ka pys­tyvät liik­ku­maan aja­tuk­sen voi­mal­la pai­kas­ta toi­seen. Jaun­taa­mi­sek­si kut­sut­tu idea on käy­tet­ty mo­nes­sa sci­fi-ro­maa­nis­sa ja te­le­por­taa­tio­kin jo Star Tre­kissä. Jum­pe­rei­ta jah­taa­vat eri­kois­jou­kot, tällä ker­taa pa­la­dii­nit, taas syö­vyttävät jo­kais­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa.
Sa­la­ma­leik­kauk­sil­la teh­dyt koh­tauk­set, myötähä­peää ai­heut­ta­va dia­lo­gi ja täy­sin tyy­li­ta­jut­to­mat dra­ma­tur­gi­set rat­kai­sut saa­vat kat­so­jan her­mo­ro­mah­duk­sen par­taal­le.
Ehkä tästä pitää se lip­pa­lak­ki­kan­sa, jo­ka täyttää van­han be­ma­rin edestä taak­se.
Kai­ken hui­puk­si ta­juan vas­ta puo­len tun­nin päästä, mik­si pääo­sa­ne­sittäjä tun­tuu niin sietämättömältä. Hän on Ana­kin Skywal­ke­ri­na Star Wars kak­kos- ja kol­mo­sas­sa jo kat­so­jia ki­dut­ta­nut Hay­den Ch­ris­ten­sen. Oh­jaa­jan me­riit­tei­hin kuu­luu puo­les­taan Mr. ja Mrs. Smith, jo­ka är­syt­ti ai­koi­naan mil­tei yhtä pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääniraita ovat korkeatasoiset, mutta pelkkä tekniikka ei riitä, kun kuvaajille ja äänittäjille on annettu tällainen ohjeistus. Jos tästä ei tule pää kipeäksi niin ei mistään. Ekstroissa kommenttiraita, yhteensä 67 min. dokumentit ja kuusi poistettua kohtausta (11 min.). (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy