Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muukalainen katosi

The Stranger 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 28872EAN: 6416548 598710

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no­va­rai­ses­ti uh­kaa­vaa tun­nel­maa pik­ku­hil­jaa lisäämällä ete­nevä tril­le­ri nat­sien ro­tuo­pin to­del­li­ses­ta pää­suun­nit­te­li­jas­ta, jo­ka toi­sen maail­man­so­dan par­ras­va­lo­jen ta­ka­na ly­myil­leenä pys­tyy ot­ta­maan uu­den hen­kilöl­li­syy­den hie­nos­to-A­me­ri­kan sydä­mestä.

Hie­no­va­rai­ses­ti uh­kaa­vaa tun­nel­maa pik­ku­hil­jaa lisäämällä ete­nevä tril­le­ri nat­sien ro­tuo­pin to­del­li­ses­ta pää­suun­nit­te­li­jas­ta (Or­son Wel­les), jo­ka toi­sen maail­man­so­dan par­ras­va­lo­jen ta­ka­na ly­myil­leenä pys­tyy ot­ta­maan uu­den hen­kilöl­li­syy­den hie­nos­to-A­me­ri­kan sydä­mestä. So­ta­ri­kol­li­sia et­sivä vir­ka­mies (E­dward G. Ro­bin­son) vaa­nii saa­lis­taan kär­siväl­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuvan tarkkuus vaihtelee hieman, mutta tyydyttänee Welles-faneja. Selkeähkö monoraita. Etukannen mukaan tämä on digitaalisesti restauroitu. Varmaankin niin, sillä kuva on hieman tarkempi kuin vanha MGM/FS Filmin versio. Kummalliseksi asian tekee sen, ettei vanhempi versio kärsi alun vertikaalisista raidoista. Uuden laitoksen etuna ovat dokumentit, vanhassahan ei ollut kuin traileri. Myös se ja kuvagalleria löytyvät Futuren laitoksesta. Mukana on nyt neljä Wellesin sota-ajan radio-ohjelmaa, 22 min. Death Mills -dokumentti ja kommenttiraita. (PS)
23/03/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy