Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaippahousut vauhdissa

Baby Geniuses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vauh­di­kas las­te­ne­lo­ku­va yliä­lykkäistä vau­vois­ta, jot­ka ovat tah­to­mat­taan jou­tu­neet mu­kaan toh­to­ri Kin­de­rin sa­lai­seen tut­ki­mus­hank­kee­seen.

Vauh­di­kas las­te­ne­lo­ku­va yliä­lykkäistä vau­vois­ta, jot­ka ovat tah­to­mat­taan jou­tu­neet mu­kaan toh­to­ri Kin­de­rin (Kath­leen Tur­ner) sa­lai­seen tut­ki­mus­hank­kee­seen. Häikäi­lemätön cruel­la­de­vill us­koo vau­vo­jen tietävän kaik­ki uni­ver­su­min sa­lai­suu­det, eikä hän aio ol­la käyttämättä ra­has­tus­mah­dol­li­suut­ta hyväk­seen. Pro­jek­ti ko­kee kui­ten­kin ko­van ko­lauk­sen, kun pää­koe­ka­nii­ni on­nis­tuu pa­ke­ne­maan val­vo­jil­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Pikkukivoja yhtymäkohtia ja repliikkilainauksia löytyy mm. elokuvista The Mask – naamio, Yksin kotona ja Pulp Fiction. Levyllä lyhyet koosteet elokuvan tuotannosta ja runsaista erikoistehosteista, lisäksi traileri (4:3 / DD 2.0) ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy