Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

White Sands - verta hiekalla

White Sands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­ni­pol­vi­nen ta­ri­na maa­lais­po­lii­sis­ta, jo­ka sot­keen­tuu lait­to­maan ase­kaup­paan so­lut­tau­tues­saan slii­pa­tun ri­kol­li­sen seu­raan.

Mo­ni­pol­vi­nen ta­ri­na maa­lais­po­lii­sis­ta (Wil­lem Da­foe), jo­ka sot­keen­tuu lait­to­maan ase­kaup­paan so­lut­tau­tues­saan slii­pa­tun ri­kol­li­sen (Mic­key Rour­ke) seu­raan.
Rour­ken vii­mei­siä asial­li­sia roo­le­ja. Tämä toi­min­tae­lo­ku­va ei ole lai­sin­kaan van­hen­tu­nut 10 vuo­des­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Myös teknisesti moderni levy. Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roger Donaldson
Pääosissa: Willem Dafoe Mickey Rourke
Tarina: Daniel Pyne
Kuvaus: Peter Menzies Jr.
Musiikki: Patrick O'Hearn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy