Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

AVP2 - 2-Disc Extended Combat Edition

AVP2 Requiem 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205906EAN: 6438044133752

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen Alien vs.

En­simmäi­nen Alien vs. Pre­da­tor sai krii­ti­koil­ta las­til­li­sen pääl­leen. Etelä­man­ner kui­ten­kin toi­mi hy­vin miljöönä, ja pre­da­to­rien myyt­ti­siä ulot­tu­vuuk­sia osat­tiin hyö­dyntää. Son­ta­las­tin oli­si­kin voi­nut las­kea vas­ta tämän jat­ko-o­san pääl­le. Kun edeltäjä pai­not­ti Pre­da­tor-il­mai­sua, kak­ko­so­sa muis­tut­taa enemmän Alien-ku­vas­toa.
A­va­ruu­sa­lus las­keu­tuu Co­lo­ra­don syrjä­seu­duil­le Alie­nin ta­pet­tua kul­jet­ta­jan. Alie­nin ja Pre­da­to­rin ris­teymä al­kaa kylvää tu­hoa, ja tui­mail­mei­nen Pre­da­tor läh­tee sel­vit­te­lemään ti­lan­net­ta ko­tip­la­nee­tal­taan.
O­tus­ten tuon­ti maanpääl­le toi­mi hyvällä huu­mo­ril­la Pre­da­tor 2:s­sa. Alie­neis­sa ei maa­pal­loa ole­kaan hyö­dyn­net­ty. Eipä oli­si kan­nat­ta­nut nytkään tässä erään­lai­ses­sa Pre­da­tor IV/A­lien VI:s­sa.
Näyt­te­lijöistä ei löy­dy minkään­lais­ta osaa­mis­ta. Sekään ei pa­ran­na asiaa, että juo­ni on ol­lut te­kijöil­le välttämätön pa­ha.

Kuva, ääni & ekstrat

Tässä tapauksessa pitäisi toimia edes audiovisuaalisesti kiitettävällä tavalla. Päinvastoin, kuva näyttää auttamattomasti liian tummalta. Kun suurin osa toiminnoista tapahtuu pimeässä predatorin suljettua ydinvoimalan, katsojan täytyy koko ajan pinnistellä ymmärtääkseen, mitä ihmettä otukset oikein touhuavatkaan. Luultavasti tämä toimi valkokankaalla paljon paremmin. Ääniraita soi perin rutiininomaisesti eikä luo tilantuntua kunnolla. Ekstrat ovat lopulta paljon itse elokuvaa mielenkiintoisempia: kaksi kommenttiraitaa, 16+12+8+10+8+7+11+11 min. dokumentit ja kuvagalleria. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy