Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jurassic Park - Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hätkäh­dyttävä ko­ke­mus ai­koi­naan teat­te­ris­sa.

Hätkäh­dyttävä ko­ke­mus ai­koi­naan teat­te­ris­sa. Juo­nes­ta ei ole juu­ri ha­jua, mut­ta jän­ni­tystä ja ai­toa van­han ajan ih­met­te­lyä riittää.
A. C. Doy­len Ka­don­nut maail­ma ja ERB:n Kau­hea Tar­zan sai­vat vih­doin vi­suaa­li­sen vas­ti­neen­sa.
U­ni­ver­sa­lin yk­si me­nes­tyk­sekkäim­piä tuo­tan­to­ja. Oh­jaa­ja sa­noo le­vyn do­ku­men­tis­sa vaa­ti­mat­to­mas­ti, et­tei JP ole klas­sik­ko ku­ten King Kong. Mo­der­nia osaa­mis­ta kui­ten­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miltei sama kuvasuhde kuin wide-VHS:ssä. Sinänsä erinomaista kuvaa on kuitenkin rajattu jonkin verran joka puolelta. Esimerkiksi alun häkkikohtauksesta on napsaistu vartija molemmilta sivuilta. Ääniraita tarjoaa niin jykevää jälkeä, että aataminomena pomppii vielä iltapuhteellakin. CE, joten 50 min. dokumentti, kokouskuvausta, kuvauspaikkojen etsintää, hienoja animaatioita, stillejä, hirmuliskotietoa ja paljon muuta. Ohjaajan kommenttiraita on paha puute. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy