Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Junior

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lep­poi­sa ko­me­dia kui­van asial­li­ses­ta tie­de­mie­hestä, jo­ka kol­le­gan­sa yl­lyttämänä ryh­tyy ke­hit­te­lemänsä uu­den ras­kauslääk­keen koe­ka­nii­nik­si.

Lep­poi­sa ko­me­dia kui­van asial­li­ses­ta tie­de­mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka kol­le­gan­sa (Dan­ny De­Vi­to) yl­lyttämänä ryh­tyy ke­hit­te­lemänsä uu­den ras­kauslääk­keen koe­ka­nii­nik­si. Epä­ta­val­li­sen ras­kau­den ede­tessä aa­mu­pa­hoin­voin­nin ja mie­lia­la-ai­lah­te­lu­jen mii­noit­ta­maa tietään pää­see muc­ho-mac­ho-mies ai­nut­laa­tui­sel­la ta­val­la kos­ke­tuk­siin nai­sel­li­sen puo­len­sa kans­sa. Sc­hwar­ze­neg­ger-De­Vi­to-Reit­man-pop­poon vuo­sia ai­kai­sem­min te­kemän ”I­dent­ti­set kak­so­set” -ko­me­dian hen­gel­li­sen pe­rimän kun­nia­kas jat­ka­ja. Naispääo­sas­sa Em­ma Thomp­son.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti keskinkertainen levy, mutta ekstroista löytyy traileri (4:3/DD 2.0), kuuden minuutin dokumentti ja tuotannosta ja näyttelijöistä kertovia faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy