Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Jupiter Ascending

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mi­la Ku­nis on newyor­ki­lai­nen ta­vis, jon­ka ar­ki­nen aher­rus vaih­tuu in­ter­ga­lak­ti­sek­si val­ta­pe­lik­si kun alie­nit pyrähtävät pai­kal­le Chan­ning Ta­tum kan­nuk­sil­laan.

Mi­la Ku­nis on newyor­ki­lai­nen ta­vis, jon­ka ar­ki­nen aher­rus vaih­tuu in­ter­ga­lak­ti­sek­si val­ta­pe­lik­si kun alie­nit pyrähtävät pai­kal­le Chan­ning Ta­tum kan­nuk­sil­laan. Wach­hows­kin si­sa­rus­ten kir­joit­ta­ma, tuot­ta­ma ja oh­jaa­ma tie­teisjännä­ri ko­sis­ke­lee en­nen kaik­kea tei­niy­leisöjä hio­tul­la silmä­kar­kil­laan ja seik­kai­lun­ha­lui­sel­la, mut­ta poh­jim­mil­taan tur­val­li­sen per­he­kes­kei­sellä ta­ri­nal­laan.
Lop­pu­tu­los on epä­va­kaa ee­pos, jo­ka va­ka­vas­ta il­meestään huo­li­mat­ta ei oi­kein va­kuu­ta. Pitkä­ve­tei­ses­ti tar­joil­tu ku­lis­sien po­li­ti­koin­ti huk­kuu kaa­va­mai­sen säntäi­lyn jal­koi­hin eikä sen enempää jän­ni­tys kuin vauh­ti­kaan vedä mu­kaan­sa. Kuo­si on pä­tevä, mut­ta ei juu­ri omin­ta­kei­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja oikea kuvasuhde. Virkeä ääniraita välittyy hyvin myös Netflixin kautta. (IJ)
12/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy