Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuuli ja Leijona

The Wind and the Lion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84227EAN: 5050582098709

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Mi­liuk­sen oh­jaa­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma viih­dyttävä seik­kai­lue­lo­ku­va, jo­ka oli­si jo nä­ke­mi­se­nar­voi­nen sik­si että Sean Con­ne­ry on pes­tat­tu ara­bia­lai­sek­si ka­me­lipääl­likök­si.

John Mi­liuk­sen oh­jaa­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma viih­dyttävä seik­kai­lue­lo­ku­va, jo­ka oli­si jo nä­ke­mi­se­nar­voi­nen sik­si että Sean Con­ne­ry on pes­tat­tu ara­bia­lai­sek­si ka­me­lipääl­likök­si. Naispääo­sas­sa Can­di­ce Ber­gen pääl­likön kid­nap­paa­ma­na ame­rik­ka­lai­se­na les­kenä. Muis­sa roo­leis­sa Brian Keith pre­si­dent­ti Roo­se­velt­tinä ja John Hus­ton ul­ko­mi­nis­te­ri John Haynä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman karkea, mutta muutoin tasokas ääniraita, joka toistaa dialogin selkeästi, tehosteet auttavasti ja musiikin Pro Logic -dekoodattuna jopa verrattain laaja-alaisesti. Kuva kärsii ajoittain havaittavasta reunavärinästä, mutta on silti miellyttävän levollinen ja väritoistoltaan sävykäs. Ekstraton. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy