Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mike and Dave Need Wedding Dates

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112731489

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Haus­kal­la lähtö­koh­dal­la pon­nis­ta­va elo­ku­va pa­kot­taa kak­si poi­ka­miestä hank­ki­maan it­sel­leen dei­tit si­sa­ren­sa häi­hin Ha­vai­jil­le.

Haus­kal­la lähtö­koh­dal­la pon­nis­ta­va elo­ku­va pa­kot­taa kak­si poi­ka­miestä (Zac Ef­ron ja Adam De­vi­ne) hank­ki­maan it­sel­leen dei­tit si­sa­ren­sa häi­hin Ha­vai­jil­le. Kut­suun vas­taa kak­si bi­le­tyttöä (An­na Kend­rick ja Aub­rey Pla­za), jot­ka eivät tur­hia pelkää tai mä­reh­di ta­voit­teen­sa saa­vut­taak­seen.
Har­mi­ton ko­me­dia tal­laa tut­tu­ja pol­ku­ja, mut­ta te­kee näin ver­rat­tain mauk­kaas­ti ja pai­koin su­la­vas­ti yh­destä lef­fa­viit­tauk­ses­ta toi­seen liut­taen. Huu­mo­ri kuk­kii viih­dyttäväs­ti, vaik­ka sen lan­noi­te on­kin kierrä­tys­kom­pos­tis­ta esiin kai­vet­tua.

Kuva & ääni

Asiallinen kuva ja ääni. Kuva on elämyksellisimmillään Havaijin Jurassic Park -maisemissa ja ääniraita puolestaan loppuspektaakkelissa, mutta kokonaisuutena kyseessä on varsin perinteikäs komediaraita.

Ekstrat

Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, kuvagalleria, kaksi traileria ja hurja määrä poistettuja kohtauksia erilaisilla nimikkeillä (yht. 99 min.). (IJ)
07/01/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy