Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Komppanian neropatit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415018618873

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Suo­sit­tu, mut­ta Suo­men Fil­mi­teol­li­suu­den­kin puit­teis­sa hä­vyttömän kli­sei­nen ta­ri­na ker­too rik­kaan ta­lon tyttä­restä, jo­ta kak­si miestä ta­voit­te­lee traa­gi­sin seu­rauk­sin.

Suo­sit­tu, mut­ta Suo­men Fil­mi­teol­li­suu­den­kin puit­teis­sa hä­vyttömän kli­sei­nen ta­ri­na ker­too rik­kaan ta­lon tyttä­restä (Ta­ma­ra Lund), jo­ta kak­si miestä ta­voit­te­lee traa­gi­sin seu­rauk­sin. Ai­kan­sa lau­la­jat, nyt Mau­no Kuu­sis­to, käytännössä raa­del­tiin sel­lu­loi­dil­le El­vis Pres­leyn ta­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikanaan harvinainen värikuva näyttää hyvin pastellimaiselta, mutta muuten rakeisuutta on vähemmän kuin yleensä. Ontto monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Åke Lindman
Pääosissa: Mauno Kuusisto Tamara Lund

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy