Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Five Minutes of Heaven

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 218747EAN: 5706137687897

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Syn­nin­tus­kia po­te­va poh­joi­sir­lan­ti­lai­nen pys­sy­mies koh­taa mur­haa­man­sa po­jan vel­jen vuo­sia ta­pah­tu­mien jäl­keen.

Syn­nin­tus­kia po­te­va poh­joi­sir­lan­ti­lai­nen pys­sy­mies (Liam Nee­son) koh­taa mur­haa­man­sa po­jan vel­jen (Ja­mes Nes­bitt) vuo­sia ta­pah­tu­mien jäl­keen. Mie­len­kiin­toi­ses­ti avau­tu­va elo­ku­va hen­gittää va­paas­ti ja vaap­puu kos­ton ja an­teek­sian­non vä­lillä il­man selvää päämäärää — mikä on sekä hyvä että huo­no asia. Oma­peräi­nen ja vähä­ve­ri­nen draa­ma pitää ver­rat­tain hy­vin ot­tees­saan lop­puun as­ti, mut­ta lo­pul­ta ta­ri­na jää ve­ti­sek­si Dr. Phill -ses­siok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen kuva on filmimäinen ja miellyttävän jäsentynyt, mutta referenssitasoa ei silti hätyytellä. Vähäeleinen ääniraita luo monin paikoin tehokkaasti tunnelmaa ja myös iskut tuntuvat osuvan perille, vaikka äänimaailma onkin alistettu pohdiskelevalle dialogille. Ekstraton. (IJ)
15/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy