Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadotetut

The Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78047EAN: 7321944288808

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nat­sien ja teol­li­suu­den vä­listä koh­ta­lo­nyh­teyttä tark­kaa­vai­ses­ti, to­sin tur­han kul­mik­kaas­ti ku­vai­le­va Ka­do­te­tut ei an­na ar­moa kum­mal­le­kaan osa­puo­lel­le.

Nat­sien ja teol­li­suu­den vä­listä koh­ta­lo­nyh­teyttä tark­kaa­vai­ses­ti, to­sin tur­han kul­mik­kaas­ti ku­vai­le­va Ka­do­te­tut ei an­na ar­moa kum­mal­le­kaan osa­puo­lel­le.
Ku­vaa kul­mi­naa­tion: kuin­ka Hit­ler sai selä­tet­tyä ja alis­tet­tua sak­sa­lai­set teol­li­suus­su­vut, ai­noan to­del­li­sen ko­ti­mai­sen vas­tus­tuk­sen­sa, jot­ka pi­tivät kans­le­ria ros­kaväen edus­ta­ja­na.
Pat­ruu­na pan­naan su­rut­ta hen­giltä, ja kor­pit ovat in­nok­kai­na nok­ki­mas­sa. Elo­ku­va no­jaa tur­han pal­jon Mac­beth-a­se­tel­maan. Muu­ta­ma lap­sel­li­nen koh­taus las­kee ta­soa tur­han pal­jon. Pitkä­kin on.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvakohinainen ja rakeinen kuva on sinänsä katsottava, mutta eipä enempää. Selkeä monoraita toistaa Maurice Jarren musiikin varsinkin elokuvan alussa kovin riipivästi. Ekstroissa 9 min. dokumentti ja traileri. Kuuluu osana Italialaiset huippuohjaajat -boksiin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy