Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kissa kuumalla katolla

Cat on a Hot Tin Roof 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no so­vi­tus Ten­nes­see Wil­liam­sin ai­koi­naan us­ka­liaas­ta näy­telmästä.

Hie­no so­vi­tus Ten­nes­see Wil­liam­sin ai­koi­naan us­ka­liaas­ta näy­telmästä. Ho­mo­sek­suaa­li­suu­den pel­ko, al­ko­ho­lis­mi ja nai­sen kär­simä puu­te eivät ol­leet ai­heis­ta ylei­sim­piä.
E­lo­ku­va ku­vaa her­kul­li­ses­ti mis­sis­sip­piläi­sen kuo­le­van pat­riar­kan ja hä­nen pe­rintönsä ympä­rillä lie­hu­van suur­per­heen elämää. Paul New­man ja Eli­za­beth Tay­lor ovat luo­tu­ja roo­lei­hin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu näyttää paljon odotuksia paremmalta, vaikka kuvakohinaa ja printtivirheitä esiintyykin. Laajakuva lisää informaatiota kuvan vasempaan laitaan, mutta 4:3 ei juuri mitään ylös. Monoääni (DD1.0) on siisti ja tukeva. Ekstroissa vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy