Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaisnainen

The Strange Love of Martha Ivers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.37*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: T-25729EAN: 6415018625055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mus­tan elo­ku­van ja ame­rik­ka­lai­sen go­tii­kan hä­myissä al­ka­va ta­ri­na si­joit­tuu Ivers­to­neen, epäystäväl­li­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin.

Mus­tan elo­ku­van ja ame­rik­ka­lai­sen go­tii­kan hä­myissä al­ka­va ta­ri­na si­joit­tuu Ivers­to­neen, epäystäväl­li­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin. Mat­riark­ka kuo­lee hämäräs­ti, ja ta­pauk­sen to­dis­ta­nut, mie­hek­si kas­va­nut poi­ka (Van Hef­lin) pa­laa en­ti­seen ko­ti­kau­pun­kiin­sa huo­ma­tak­seen en­ti­sen tyttöystävänsä (Bar­ba­ra Sta­nwyck) pe­ri­neen kai­ken ja men­neen nai­mi­siin ylei­sek­si syyttäjäk­si nous­seen al­ko­ho­lis­ti­nyh­verön (Kirk Doug­las var­hai­ses­sa roo­lis­saan) kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen, sumuinen ja rakeinen kuva. Merkillepantavaa on se, että kuva on tallennettu aidossa akatemiasuhteessa. Ei ekstroja. (PS)
31/12/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy