Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Night to Remember

Titanic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141777027

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kapteeni Smith (Laurence Naismith) ja laivansuunnittelija Andrews (Michael Goodliffe) pikapalverissa
Kapteeni Smith (Laurence Naismith) ja laivansuunnittelija Andrews (Michael Goodliffe) pikapalverissa
Charles Lightoller (Kenneth More) pelastusveneen kipparina
Charles Lightoller (Kenneth More) pelastusveneen kipparina

Elokuva

Wal­ter Lor­din sa­man­ni­mi­seen me­nes­tys­ro­maa­niin ja tämän myötä 20 vuo­den tut­ki­mus­työhön pe­rus­tu­va Ti­ta­nic-­fil­ma­ti­soin­ti on yhä de­fi­ni­tii­vi­nen on­net­to­muu­des­ta teh­ty elo­ku­va.

Wal­ter Lor­din sa­man­ni­mi­seen me­nes­tys­ro­maa­niin ja tämän myötä 20 vuo­den tut­ki­mus­työhön pe­rus­tu­va Ti­ta­nic-fil­ma­ti­soin­ti on yhä de­fi­ni­tii­vi­nen on­net­to­muu­des­ta teh­ty elo­ku­va. Hulp­peat tuo­tan­toar­vot vetävät ver­to­ja mil­le ta­han­sa myö­hemmäl­le Ti­ta­nic-ku­vauk­sel­le, vaik­ka Ca­me­ro­nin elo­ku­va to­ki on­kin dy­naa­mi­sem­pi ja suu­rie­lei­sem­pi. Klaust­ro­fo­bia tai bud­jet­ti­ni­pis­tyk­set eivät vai­vaa lai­van sa­lon­ke­ja ja ve­si vyö­ryy us­kot­ta­vas­ti osios­ta toi­seen, mut­ta sil­ti ih­mi­set py­syvät ker­ron­nan kes­kiössä.
Lor­din te­kemän pitkäl­li­sen tut­ki­mus­työn an­sios­ta elo­ku­van hah­mot ja yk­si­tyis­koh­dat ovat hy­vin elä­viä ja kai­kes­ta pää­tel­len us­kol­li­sia to­del­li­suu­del­le — jos­kin lai­van kat­kea­mi­nen upo­tes­saan tästä vielä puut­tuu.

Kuva & ääni

Uudelleenrestauroitu mustavalkokuva näyttää hyvältä, mutta brittien Blu-ray-versioon nähden havaittavasti tukkoisammalta. Varjot valtaavat tässä enemmän alaa ja rakeisuuskin hyppää enemmän silmille, mutta silti jälki on varsin mukiinmenevää. Ääniraita on nyt tallennettu Dolby Digital Monona, kun britti-Blu-ray paketoi monon kahteen kanavaan. Äänimaailma toistuu hyvin, vaikkei kuulostakaan aivan yhtä vaivattomalta kuin Blu-rayllä.

Ekstrat

Ekstroissa erinomaisen mielenkiintoinen making of (61 min.), jolla kuullaan myös Walter Lordia. (IJ)
04/08/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy