Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ratkaisun hetki

The Verdict 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 90911EAN: 6438044088151

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­via ko­ke­nut, idea­lis­ti­nen la­ki­mies ryh­tyy juo­pot­te­le­maan ja vaa­ni­maan kuo­li­nil­moi­tuk­sia.

Ko­via ko­ke­nut, idea­lis­ti­nen la­ki­mies (Paul New­man) ryh­tyy juo­pot­te­le­maan ja vaa­ni­maan kuo­li­nil­moi­tuk­sia. Hoi­to­vir­heen ta­kia koo­maan jou­tu­neen nai­sen ta­paus saa hä­net ryh­distäy­tymään vielä ker­ran, eikä hän hyväk­sy 200 000 dol­la­rin so­pi­mus­ta vas­ta­puo­lel­ta omais­ten, huip­pu­ju­ris­tin (Ja­mes Ma­son) ja oi­keus­lai­tok­sen har­mik­si.
Da­vid Ma­me­tin tiuk­kaan kir­joit­ta­ma draa­ma sisältää ai­nek­sia ih­mi­sen mo­raa­lis­ta, pet­ty­myk­sistä ja haa­veis­ta. Tie­don, että ai­na­kin yk­si keväällä 2006 mais­te­rin lop­pu­työn hoi­don­kir­jaa­mi­sen ke­hittä­mi­sestä teh­nyt ter­vey­den­hoi­ta­ja kat­soi mie­len­kiin­nol­la, sillä opin­to­jen ai­he liit­tyy juu­ri tähän oi­keus­sa­li­ta­pauk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen, pehmeä kuva. Jonkin verran halo-varjoja profiileissa. Selkeä ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, traileri, kuvagalleria ja 9 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy