Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Opera

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.27*
Ääniraita: Dolby Digital S EX5.1, DTS ES6.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mikä ereh­dys, jos Mat­ti Ah­de tai jo­ku muu van­nou­tu­nut oop­pe­ran ystävä ereh­tyi­si os­ta­maan tämän Ar­gen­ton ve­ri­sim­piin kuu­lu­van ter­ro­re-e­lo­ku­van.

Mikä ereh­dys, jos Mat­ti Ah­de tai jo­ku muu van­nou­tu­nut oop­pe­ran ystävä ereh­tyi­si os­ta­maan tämän Ar­gen­ton ve­ri­sim­piin kuu­lu­van ter­ro­re-e­lo­ku­van. Da­rio Ar­gen­to Col­lec­tion ja THX. Sil­ti Tos­hi­ban PC ei pyö­ritä ol­len­kaan, So­ny 735:s­sa juut­tuu ja pik­selöi­tyy kat­se­lu­kel­vot­to­mak­si. Phi­lips 730:l­la Ar­gen­to-ma­so­kis­ti jak­sai­si ko­ko elo­ku­van ehkä juu­ri ja juu­ri lä­pi. Le­vyn pe­su­kaan ei au­ta. Ns. on­gel­ma­le­vy, muu­ten se ei tök­ki­si perä­ti kol­mes­sa soit­ti­mes­sa. Ku­va ja ää­ni on ar­vioi­tu tämän mu­kai­ses­ti. Ekst­rois­sa 36 min do­ku­ment­ti, trai­le­rei­ta, mu­siik­ki­vi­deo ja biog­ra­fia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy