Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mutta mitä tapahtui joulupukille 2

The Santa Clause 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 105326EAN: 7393834361700

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kun al­ku­peräi­so­sas­sa oli vielä jo­tain sa­no­maa­kin jäl­jellä, on jat­ko vielä­kin te­hok­kaam­pi näyttäessään jou­lun mer­ki­tyk­sen ame­rik­ka­lai­sen kes­ki­luo­kan ja kes­ki-iän näkö­vink­ke­listä.

Kun al­ku­peräi­so­sas­sa oli vielä jo­tain sa­no­maa­kin jäl­jellä, on jat­ko vielä­kin te­hok­kaam­pi näyttäessään jou­lun mer­ki­tyk­sen ame­rik­ka­lai­sen kes­ki­luo­kan ja kes­ki-iän näkö­vink­ke­listä. Tässä ei ole mitään rau­hai­saa. Tällä ei py­hi­tetä le­popäivää, saa­ti muis­te­ta syn­tien lu­nas­tuk­ses­ta.
Hy­vin tark­ka ja näyttävä ku­va. Kes­ki­ta­son ää­ni­rai­ta 5.1:k­si. Ekst­rois­sa 10+3+4 min. do­ku­ment­ti, kom­ment­ti­rai­ta, seit­semän pois­tet­tua koh­taus­ta (12 min.) ja 4 min. huk­ka­nau­haa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy