Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Alaston lounas

Naked Lunch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97973EAN: 6416548827315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam S. Bur­rough­sin huu­mehöy­ryissä kir­joit­ta­ma klas­sik­ko on kaik­kien tie­dos­sa ja mo­nen kir­ja­hyl­lyssä, mut­ta ko­vin mo­ni sitä ei luul­ta­vas­ti ole alus­ta lop­puun lu­ke­nut.

Wil­liam S. Bur­rough­sin huu­mehöy­ryissä kir­joit­ta­ma klas­sik­ko on kaik­kien tie­dos­sa ja mo­nen kir­ja­hyl­lyssä, mut­ta ko­vin mo­ni sitä ei luul­ta­vas­ti ole alus­ta lop­puun lu­ke­nut. Cro­nen­berg on ol­lut ai­na mil­tei yhtä se­kopäi­nen oh­jaa­ja, mut­ta vi­suaa­li­ses­ti vah­va, jo­ten kat­so­ja on jak­sa­nut ymmärtää.
Bur­rough­sin teks­ti pitää ymmärtää omas­sa päässään, jo­ten tehtävä on mah­do­ton. Muu­ta­mia hy­viä­kin koh­tauk­sia: kir­jai­li­ja ei muis­ta omia lai­nauk­siaan tu­le­vas­ta kir­jas­taan. New Or­leans on kuol­lut mu­seo…

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. Väärä NTSC-aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy