Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

This Is the End

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162323174

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Six­pack Hol­lywood-s­ta­ro­ja yrittää sel­vitä maail­man­lo­pus­ta me­ta­rea­li­ty-­hu­pai­lus­sa, jos­sa raa­ma­tul­li­set voi­mat hyökkäävät Los An­ge­le­siin Maail­mo­jen so­dan, Le­gio­nin, Ma­naa­jan ja 2012:­sen in­noit­ta­maa tais­te­lu­suun­ni­tel­maa nou­dat­taen.

Six­pack Hol­lywood-s­ta­ro­ja yrittää sel­vitä maail­man­lo­pus­ta me­ta­rea­li­ty-hu­pai­lus­sa, jos­sa raa­ma­tul­li­set voi­mat hyökkäävät Los An­ge­le­siin Maail­mo­jen so­dan, Le­gio­nin, Ma­naa­jan ja 2012:­sen in­noit­ta­maa tais­te­lu­suun­ni­tel­maa nou­dat­taen.
Seth Ro­gen on jäl­leen oma it­sensä, ja myös nuo­ruu­den ystävä Jay Ba­ruc­hel voi­si kä­vellä ka­dul­la vas­taan, mut­ta muut ka­ve­rit ympä­rillä vetävät trip­piä oi­kein olan ta­kaa. Ja­mes Fran­co on Ro­ge­niin tei­ni­tytön lail­la ihas­tu­nut me­gatäh­ti, Jo­nah Hill herkkä (maail­mo­jen) vä­li­mies, Mic­hael Ce­ra ir­vo­kas elos­te­li­ja, Dan­ny McB­ri­de vul­gaa­ri elos­te­li­ja nu­me­ro kak­si, Em­ma Wat­son sit­keä sel­viy­tyjä ja Chan­ning Ta­tum täy­tyy vain nähdä.
A­lus­ta as­ti on selvää, että ky­seessä on en­nen kaik­kea ka­ve­ri­po­ru­kan oma lef­fa, mut­ta sket­sit ovat pai­koin oi­val­ta­via ja ca­meo-lis­ta hengäs­tyttävä. Tämä on heittämällä pa­rem­pi kuin vaik­ka­pa Sca­ry Mo­vie 2 tai 4.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Tehosteet toimivat varsin hyvin budjettirajoituksien puitteissa ja myös ääniraita osaa yrmyillä. Ekstroissa mm. lupsakka ohjaajien kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (28 min.), mokia (6 min.), lyhytelokuva maailmanlopusta (10 min.) ja sarja hyväntuulisia koosteita elokuvan synnystä (n. 48 min.). Ekstrojen osalta anti on hajanaista, mutta viihdyttävää ja paikoin myös valaisevaa. (IJ)
10/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy