Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Hiljainen amerikkalainen

The Quiet American 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105599EAN: 7393834332700

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

”A­me­rik­ka­lai­set ai­heut­ta­vat meil­le pal­jon har­mia”.

”A­me­rik­ka­lai­set ai­heut­ta­vat meil­le pal­jon har­mia”. Maail­man­kir­jal­li­suu­den pa­ra­dok­se­ja on se, et­tei Gra­ham Gree­neä kos­kaan pal­kit­tu No­be­lil­la. Mut­ta hy­viä elo­ku­via hä­nen ro­maa­neis­taan on teh­ty.
Tässä on yk­si, ja vieläpä tuo­re fil­ma­ti­soin­ti jo vuon­na 1955 il­mes­ty­neestä, yh­destä Gree­nen kuu­lui­sim­mas­ta ro­maa­nis­ta he­ti Kol­man­nen mie­hen jäl­keen. Si­joit­tuu rans­ka­lais­hal­lin­non ai­kai­seen Sai­go­niin, vuo­teen 1952 ja brit­ti­toi­mit­ta­jan (Mic­hael Cai­ne) ve­ri­siin ko­ke­muk­siin, kun tu­le­van suurt­ra­ge­dian sie­me­net ovat jo hyvää vauh­tia muu­ta­man sen­tin oraal­la. Hyvä, mut­tei lois­ta­va draa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 22+5 min. dokumentit, kommenttiraita, Vietnamin historia aikajanana ja Greenen romaanin aikalaiskritiikkejä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy