Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Varastetut sydämet

Two If By Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sand­ra Bul­loc­kin har­teil­le ri­pus­tet­tu ro­mant­ti­nen tu­si­na­ko­me­dia pik­ku­ri­kok­siin tai­pu­vai­ses­ta pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka mil­joo­nien ar­voi­sen tai­de­teok­sen käh­vel­let­tyään pa­ke­nee rik­kai­den idyl­li­seen hu­vi­la­kau­pun­kiin os­ta­jaa odot­ta­maan.

Sand­ra Bul­loc­kin har­teil­le ri­pus­tet­tu ro­mant­ti­nen tu­si­na­ko­me­dia pik­ku­ri­kok­siin tai­pu­vai­ses­ta pa­ris­kun­nas­ta (Bul­lock ja val­ju De­nis Lea­ry), jo­ka mil­joo­nien ar­voi­sen tai­de­teok­sen käh­vel­let­tyään pa­ke­nee rik­kai­den idyl­li­seen hu­vi­la­kau­pun­kiin os­ta­jaa odot­ta­maan.
Lup­poa­jal­la kak­sik­ko eh­tii luo­taa­maan pitkää suh­det­taan, vaik­ka ovel­la kol­kut­taa­kin se­ka­lai­nen sak­ki kil­pa­ko­si­joi­ta, mur­ha­mie­hiä ja vi­ra­no­mai­sia. Kaa­va­tie­tois­ta, mut­ta viih­dyttävää hömppää, jos­sa par­haat nau­rut tar­joaa asia­mies­mal­lin toi­min­nas­saan omak­su­nut pai­kal­li­nen po­lii­si­lai­tos.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö, lievästi roskainen kuva ja hillityn rauhallinen ääni, toimivia molemmat. Ekstroissa, lähinnä elokuvan otoksista koostuva, minidokumentti (7 min.) ja anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy