Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Top Secret!

Top Secret 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen pop-täh­ti mat­kaa Itä-­Sak­saan esiin­tyäk­seen kon­ser­tis­sa, mut­ta pää­tyy pe­li­nap­pu­lak­si so­tai­saan fars­siin.

A­me­rik­ka­lai­nen pop-täh­ti (Val Kil­mer) mat­kaa Itä-Sak­saan esiin­tyäk­seen kon­ser­tis­sa, mut­ta pää­tyy pe­li­nap­pu­lak­si so­tai­saan fars­siin. ZAZ-ryhmän ko­me­dia naut­tii jon­ki­nas­teis­ta kult­tis­ta­tus­ta (p­seu­do)­nat­seil­le ir­vai­le­va­na ko­me­dia­na, jo­ka vyö­ryttää ai­vot­to­mia päähän­pis­to­ja kuin Blitzk­rieg pans­sa­rei­ta. Osu­map­ro­sent­ti on heik­ko, mut­ta pöljäi­ly on hel­lyttävää.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa lupsakkasti menneitä muisteleva kommenttiraita, storyboardeja, neljä poistettua kohtausta ja traileri. Elokuva on tässä arvosteltu osana "The Crazy Comedy Pack" -boksia. (IJ)
16/10/2019
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy