Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

From Russia with Love - Special Edition

Salainen agentti 007 Istanbulissa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan jär­jes­tyk­sessään toi­nen yri­tys on kaik­kien ai­ko­jen pa­ras Bond-e­lo­ku­va.

Sar­jan jär­jes­tyk­sessään toi­nen yri­tys on kaik­kien ai­ko­jen pa­ras Bond-e­lo­ku­va. Pa­ras san­ka­ri (Sean Con­ne­ry), pa­ras kon­na (nuo­ri, blon­di Ro­bert Shaw), pa­ras Bond-tyttö (Lot­te Le­nya!) ja pa­ras tun­na­ri. Kir­ja­na mm. JFK:n suo­sik­ki.
Ka­pis­tuk­set jo mu­ka­na, mut­ta ne eivät do­mi­noi toi­min­taa. Bond sel­lai­se­na kuin al­ku­peräi­set Ian Fle­min­gin ro­maa­nit ku­va­si­vat. Voi vain ku­vi­tel­la, miltä tätä tun­tui kat­soa 36 vuot­ta sit­ten elo­ku­va­teat­te­ri Ki­no-Au­las­sa.

Kuva

Special Edition merkitse huipputasoa - kuvallisesti ja äänellisesti on tehty kaikki, mitä alkuperäisaineistosta saadaan aikaan. Iän toki huomaa, mutta taso on korkea, kun tietää, kuinka monta masteria negoista on tehty. Muutama vuosi sitten tästä pääsivät nauttimaan vain Criterionin huippukalliiden laserlevyjen omistajat.

Ääni

Älä anna MGM:n widescreeniä ja full framea vertaavan kuvaesimerkin hämätä: tämäkään ei ole vielä Panavision-kuva. Kuvasuhde ei ole toki aito, vaan sitä on hieman trimmattu. Esimerkiksi Q leikkautuu harmillisesti pois Miss Moneypennyn huoneessa. Bond-debyyttiin verrattuna värisävyiltään luonnollisempi versio. Pientä roskaa ja rakeisuutta aika ajoin, mutta parempi kuin koskaan. Monoääni tulee raakana ulos kovalla soitettuna. Väärä NTSC-aika kannessa.

Ekstrat

Näyttelijöiden ja tekijöiden ääniraita, 40 min. dokumentti "Inside FRWL", 20 min featurette Harry Saltzmanista, still-kuvia, 8 sivun triviavihko, trailereita ja tv/radio-mainoksia.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy