Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anatomia

Anatomie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nuo­ril­le lää­ke­tie­teen opis­ke­li­joil­le suun­ni­tel­tua am­ma­tin­va­lin­na­noh­jaus­ta.

Nuo­ril­le lää­ke­tie­teen opis­ke­li­joil­le suun­ni­tel­tua am­ma­tin­va­lin­na­noh­jaus­ta. Täy­sin tut­ki­muk­sel­le omis­tau­tu­va sa­la­seu­ra te­kee pa­ho­jaan lää­kik­sellä. Sak­sa­lai­nen sai­raa­la­so­vi­nis­mi puh­kuu in­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Eurooppalaisen näköinen kuva, hieman latteat värit. Väritasapaino hakusessa. Kuvakohinaa ja pientä rakeisuutta. Ääniraita on puolestaan täynnä eloa. Alkuperäinen saksalainen ääniraita alkaa automaattisesti ja sitä kannattaakin käyttää, sillä englantilainen dubbaus ei vakuuta. Ohjaajan kommenttiraita, traileri, tiiseri, stillejä, musiikkivideo, tehoste-esittely, biografiat, haastatteluja, kaksi poistettua kohtausta ja kuvakäsikirjoituksen vertailua valmiiseen jälkeen. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy