Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Aivan villit

The Wild 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203188EAN: 8717418121556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­ney te­kee pa­han vir­heen, jos an­taa jat­kos­sa ko­koil­lan ani­maa­tion­sa mu­siik­ki­vi­deoi­den sa­la­ma­leik­kauk­sis­sa kou­liin­tui­nei­den hap­popäi­den kä­siin.

Dis­ney te­kee pa­han vir­heen, jos an­taa jat­kos­sa ko­koil­lan ani­maa­tion­sa mu­siik­ki­vi­deoi­den sa­la­ma­leik­kauk­sis­sa kou­liin­tui­nei­den hap­popäi­den kä­siin. Van­hem­pi pol­vi os­taa nämä le­vyt lap­sil­leen. Em­mekä me pidä siitä, kun tun­nus­bii­si ”­Real Wild Child” ei ole­kaan Ig­gy Po­pin kä­sia­laa.
New Yor­kin eläin­tar­has­ta af­rik­ka­lai­sel­le tu­li­vuo­ri­saa­rel­le ve­nei­levän eläin­jou­kon pöhköi­lyt jäävät yh­tiön huo­noim­pien elo­ku­vien jouk­koon. Ai­noas­taan vii­dak­kopöntöltä löy­de­tyn ta­maa­nin me­no heh­kuu.
Kai­ken lisäk­si ta­ri­na puit­teet muis­tut­ta­vat lii­kaa aiem­min näh­tyä, kil­pai­le­van yh­tiön Ma­da­gas­ka­ria.
Dis­ney on teh­nyt jo jon­kin ai­kaa kaik­ki ani­maa­tion­sa tie­to­ko­nein. Ikävä kyllä tässä pii­lee ris­kinsä, sillä oi­keas­taan vain Pi­xar osaa täy­del­li­ses­ti täl­lai­sen il­mai­sun Yh­dys­val­lois­sa. Ani­men suur­mes­ta­rit ovat jo pitkään teh­neet ai­van toi­sen luo­kan jäl­keä. Au­to­teol­li­suus me­ni, me­neekö vielä viih­de­kin jo­ku päivä ame­rik­ka­lais­ten joh­da­tuk­ses­ta ja­pa­ni­lai­sil­le?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita piirtyvät tarkasti ja erottelevasti. Pakkaamaton PCM tulee vain englanniksi, kun suomidubbauksen on tyytyminen DTS:ään. Ekstroihin on tallennettu yhdeksän poistettua kohtausta kommentein (10 min.), musiikkivideo ja 3+2 min. dokumentit ääninäyttelystä. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy