Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Predators

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS Film Kuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HDMA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 238281EAN: 6438044267563

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Adrien Brody osaa pianon pimputtelun lisäksi myös soitattaa konepistoolia
Adrien Brody osaa pianon pimputtelun lisäksi myös soitattaa konepistoolia

Elokuva

E­del­li­sen Pre­da­tor/A­lien-­jat­ko-o­san ta­paan myös Pre­da­tor-t­ri­lo­gian to­del­li­nen kol­mas osa sai pe­rin huo­not ar­vos­te­lut ykkös­me­dias­sa.

E­del­li­sen Pre­da­tor/A­lien-jat­ko-o­san ta­paan myös Pre­da­tor-t­ri­lo­gian to­del­li­nen kol­mas osa sai pe­rin huo­not ar­vos­te­lut ykkös­me­dias­sa. Sci­fi-toi­min­tae­lo­ku­van, saa­ti jat­ko-o­san, lie­nee li­ki mah­do­ton­ta saa­vut­taa vi­ral­lis­ta hyväk­syntää. Luu­len­pa kui­ten­kin, että en­simmäi­sen Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin täh­dittämän Pre­da­tor-k­las­si­kon ystävät pitävät tästä kol­man­nes­ta­kin, teo­rias­sa epäus­kot­ta­van san­ka­ri­tyy­pin (Ad­rien Bro­dy) vetämästä seik­kai­lus­ta.
Ro­bert Rod­ri­quez on tuot­ta­jan roo­lis­saan luul­ta­vas­ti vai­kut­ta­nut myös dra­ma­tur­gi­siin rat­kai­sui­hin. Sik­si jou­he­vas­ti ta­ri­na ete­nee kun­nioit­taen van­haa gen­reä ai­na Agat­ha Ch­ris­tien Kym­me­nestä pie­nestä nee­ke­rin­po­jas­ta, Za­rof­fin koi­ris­ta (1932) ai­na Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Mars-kir­joi­hin.
En­nen kaik­kea elo­ku­va osa­taan lo­pet­taa tyy­likkääs­ti, eikä lop­pu­tais­te­lus­sa syyl­lis­tytä pompöö­sei­hin rat­kai­sui­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Myös DVD pärjää hyvin, mutta kuvan tarkkuus ei ole kautta linjan avian yhtä tarkkaa ja ääniraidan dynamiikka on heikompi. Yli tunti ekstroja: 61 min. dokumentit, 11 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia. Lisäksi kommenttiraita. Kahdella levyllä. Mukana on myös DVD-versio ja digitaalinen kopio tietokonetta sekä mobiililaitetta varten. (PS)
23/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy