Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Predators

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS Film Kuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HDMA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 238281EAN: 6438044267563

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film ) ellei toisin mainita.

Kuvat

Adrien Brody osaa pianon pimputtelun lisäksi myös soitattaa konepistoolia
Adrien Brody osaa pianon pimputtelun lisäksi myös soitattaa konepistoolia

Elokuva

E­del­li­sen Pre­da­tor/A­lien-­jat­ko-o­san ta­paan myös Pre­da­tor-t­ri­lo­gian to­del­li­nen kol­mas osa sai pe­rin huo­not ar­vos­te­lut ykkös­me­dias­sa.

E­del­li­sen Pre­da­tor/A­lien-jat­ko-o­san ta­paan myös Pre­da­tor-t­ri­lo­gian to­del­li­nen kol­mas osa sai pe­rin huo­not ar­vos­te­lut ykkös­me­dias­sa. Sci­fi-toi­min­tae­lo­ku­van, saa­ti jat­ko-o­san, lie­nee li­ki mah­do­ton­ta saa­vut­taa vi­ral­lis­ta hyväk­syntää. Luu­len­pa kui­ten­kin, että en­simmäi­sen Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin täh­dittämän Pre­da­tor-k­las­si­kon ystävät pitävät tästä kol­man­nes­ta­kin, teo­rias­sa epäus­kot­ta­van san­ka­ri­tyy­pin (Ad­rien Bro­dy) vetämästä seik­kai­lus­ta.
Ro­bert Rod­ri­quez on tuot­ta­jan roo­lis­saan luul­ta­vas­ti vai­kut­ta­nut myös dra­ma­tur­gi­siin rat­kai­sui­hin. Sik­si jou­he­vas­ti ta­ri­na ete­nee kun­nioit­taen van­haa gen­reä ai­na Agat­ha Ch­ris­tien Kym­me­nestä pie­nestä nee­ke­rin­po­jas­ta, Za­rof­fin koi­ris­ta (1932) ai­na Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Mars-kir­joi­hin.
En­nen kaik­kea elo­ku­va osa­taan lo­pet­taa tyy­likkääs­ti, eikä lop­pu­tais­te­lus­sa syyl­lis­tytä pompöö­sei­hin rat­kai­sui­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Myös DVD pärjää hyvin, mutta kuvan tarkkuus ei ole kautta linjan avian yhtä tarkkaa ja ääniraidan dynamiikka on heikompi. Yli tunti ekstroja: 61 min. dokumentit, 11 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia. Lisäksi kommenttiraita. Kahdella levyllä. Mukana on myös DVD-versio ja digitaalinen kopio tietokonetta sekä mobiililaitetta varten. (PS)
23/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy