Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bridge of Dragons - Lohikäärmeiden silta

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 68 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dolph Lundg­re­nin toi­min­tapläjäys, jos­ta löy­tyy val­lan­hi­moi­nen ty­ran­ni, ja­lo­mie­li­nen prin­ses­sa ja ul­jas ri­ta­ri pe­las­ta­maan päivän.

Dolph Lundg­re­nin toi­min­tapläjäys, jos­ta löy­tyy val­lan­hi­moi­nen ty­ran­ni, ja­lo­mie­li­nen prin­ses­sa ja ul­jas ri­ta­ri pe­las­ta­maan päivän. Kan­si­teks­tien mu­kaan ta­ri­na si­joit­tuu kauas tu­le­vai­suu­teen, mut­ta mei­nin­ki vas­taa lä­hinnä hal­vem­pien Viet­nam-so­ta­lef­fo­jen lo­pu­ton­ta mäis­kettä. Hu­vit­ta­vaa, mut­tei pal­jon muu­ta.
Ku­van­laa­tu on odo­tuk­siin näh­den hämmäs­tyttävän hyvä, mikä on tie­ten­kin tämän elo­ku­van koh­dal­la yh­den­te­kevää. Le­vyllä trai­le­ri (4:3/DD 2.0) ja fak­ta­ruu­tu­ja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy