Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Theater of Blood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1.56
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­net Beet­ho­ve­nin, mai­nit­se kol­me hä­nen upein­ta krii­tik­koaan.

Tun­net Beet­ho­ve­nin, mai­nit­se kol­me hä­nen upein­ta krii­tik­koaan. Tämä vit­si on toi­ses­ta fil­mistä, mut­ta ku­vaa hy­vin tätä Vin­cent Pri­cen klas­sik­koa.
Näyt­te­lijä al­kaa lis­tiä ar­vos­te­li­joi­taan eri roo­li­hah­mois­saan. Jo kan­si pa­nee miet­timään, kum­min päin sen pitäi­si ol­la, theat­re vai thea­ter, brit­ti vai jenk­ki? Châ­teau La­tou­ria­kin mel­kein juo­daan.
B­rit­ti­fii­listä ja ma­kaa­be­ria huu­mo­ria. Mu­ka­na mm. Jack Haw­kins ja Dia­na Rigg. Kuu­le­man mu­kaan elo­ku­van te­ke­mi­seen ku­lui kuu­si gal­lo­naa elo­ku­va­ver­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hieman rakeinen, ei-anamorfinen kuva. Hieman aliasing-välkyntää. Ei tosiaankaan mikään 1.66:1 kuten kansi kertoo, vaan miltei perinteinen tv-suhde. Uhkaa juuttua loppupuolella. Selkeä, ei kovin kovaääniseen kuunteluun houkutteleva ääniraita. Ei englannin tekstityksiä. Ekstroihin on tallennettu traileri. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy