Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Riemuloma Riossa

Blame It On Rio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­meal­la ka­sa­ri­po­pil­la al­ka­va ko­me­dia ker­too Rion lo­mal­le läh­te­vistä kes­ki-ikäi­sistä mie­histä, joil­la on tei­ni-ikäi­set tyttönsä mu­ka­naan.

Kaa­meal­la ka­sa­ri­po­pil­la al­ka­va ko­me­dia ker­too Rion lo­mal­le läh­te­vistä kes­ki-ikäi­sistä mie­histä, joil­la on tei­ni-ikäi­set tyttönsä mu­ka­naan. Mic­hael Cai­ne pe­las­taa tv-la­seis­saan pal­jon vie­dessään Al­fie-e­lo­ku­van ta­paan toi­min­taa eteenpäin. De­mi Moo­re on yhtä höpsö kuin myö­hem­min­kin.
Hie­man ko­hi­nai­nen ku­va. An­keah­ko mo­no­rai­ta näin­kin uu­dek­si elo­ku­vak­si. Huu­li­synk­ka tak­kuaa hie­man. Tö­kerö ker­ross­top­pi. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy