Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anastasia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­nas­ta­sian le­gen­da eli ai­na ani­maa­tiok­si as­ti.

Anas­ta­sian le­gen­da eli ai­na ani­maa­tiok­si as­ti. Venäjän vii­mei­simmän tsaa­rin tytär ei kuol­lut bols­he­vik­kien luo­tei­hin Je­ka­te­rin­bur­gis­sa ai­na­kaan jenk­kien mie­lestä. Ras­pu­ti­nin sinänsä rie­mas­tut­ta­va hah­mo on yhtä kau­ka­na to­del­li­suu­des­ta, sillä hä­nen lä­hei­nen suh­teen­sa kruu­nuun oli yk­si val­lan­ku­mouk­sen sie­me­nistä. Mut­ta jos tämä ei hait­taa, hyvää viih­dettä.
Tark­ka ku­va ja ker­ran­kin juu­ri al­ku­peräi­nen ku­va­suh­de. Elävä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kak­si sin­ga­long-lau­lua, 22 + 7 min. do­ku­men­tit, pa­la­pe­lejä ja näyt­teitä eri kie­lillä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy