Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anastasia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­nas­ta­sian le­gen­da eli ai­na ani­maa­tiok­si as­ti.

Anas­ta­sian le­gen­da eli ai­na ani­maa­tiok­si as­ti. Venäjän vii­mei­simmän tsaa­rin tytär ei kuol­lut bols­he­vik­kien luo­tei­hin Je­ka­te­rin­bur­gis­sa ai­na­kaan jenk­kien mie­lestä. Ras­pu­ti­nin sinänsä rie­mas­tut­ta­va hah­mo on yhtä kau­ka­na to­del­li­suu­des­ta, sillä hä­nen lä­hei­nen suh­teen­sa kruu­nuun oli yk­si val­lan­ku­mouk­sen sie­me­nistä. Mut­ta jos tämä ei hait­taa, hyvää viih­dettä.
Tark­ka ku­va ja ker­ran­kin juu­ri al­ku­peräi­nen ku­va­suh­de. Elävä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kak­si sin­ga­long-lau­lua, 22 + 7 min. do­ku­men­tit, pa­la­pe­lejä ja näyt­teitä eri kie­lillä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy