Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meltdown

Shu dan long wei 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Die Har­din ä­ly­va­paak­si Aa­sian ser­kuk­si räätälöi­ty toi­min­ta­pi­toi­nen ko­me­dia.

Die Har­din ä­ly­va­paak­si Aa­sian ser­kuk­si räätälöi­ty toi­min­ta­pi­toi­nen ko­me­dia. DH:n mu­kai­lu saa­vut­taa nau­ret­ta­vat mi­tat, kun ta­pah­tu­mien lisäk­si mu­kail­laan jo rep­liik­kejä ja ku­va­kul­mia­kin. Eri­tyi­sen on­nis­tu­nees­ta pa­ro­dias­ta ei sil­ti voi pu­hua. Jet Litä lu­kuun ot­ta­mat­ta roo­li­suo­ri­tuk­set ovat il­meettö­miä, jos­kin myön­nettävän koo­mi­sia.
Sen si­jaan mo­net yk­sittäi­set sket­sit toi­mi­vat var­sin hy­vin, ja on­nis­tu­vat het­kittäin yllättämään täy­sin jenk­ki-tyy­listä poik­kea­val­la ot­teel­laan — to­sin tiu­haan vil­jel­tyyn haa­ro­jen koet­te­le­mi­seen eh­tii jo tur­tua. Jo­ku­nen fi­ba­kin on bon­gaa­jil­le jä­tet­ty (mm. ajas­sa 1h8­min).

Kuva, ääni & ekstrat

Jälkiäänitetty ääniraita, jolta huulisynkkaa on turha hapuilla, eikä vuorosanoihin eläytymistä tai repliikkien paikantumista voi muutoinkaan kehua. Musiikki on aikansa elänyttä, mutta toimii silti kohtuullisesti tunnelman ylläpitäjänä etenkin etuakselilla. Tehosteet ovat pääsääntöisesti epämääräisen latteita, mutta eivät sentään ärsyttäviä. Ikääntynyt kuva on pehmeä, kohinainen ja alituisesti eriasteisten printtivirheiden värittämä. Ekstroissa traileri, faktat ja kuvagalleria Jet Li-trivialla höystettynä. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Wong Jing
Pääosissa: Jet Li

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy