Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hitman’s Bodyguard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548603339

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-­hen­ki­var­ti­ja jou­tuu saat­ta­maan har­mil­li­sen tut­tua palk­ka­mur­haa­jaa to­dis­ta­jak­si Haa­gin so­taoi­keu­denkäyn­tiin.

Ex-hen­ki­var­ti­ja (Ryan Rey­nolds) jou­tuu saat­ta­maan har­mil­li­sen tut­tua palk­ka­mur­haa­jaa (Sa­muel L. Jack­son) to­dis­ta­jak­si Haa­gin so­taoi­keu­denkäyn­tiin. Perässä seu­raa sit­keä köö­ri pa­hik­sia, jot­ka ha­lua­vat päättää pa­ri­val­ja­kon mat­kan ni­mettömään hau­taan.
Toi­min­ta­ko­me­dia ei ai­van nou­se Ke­vin Cost­ne­rin Bo­dy­guar­dia mu­kail­leen pos­ket­to­man pos­te­rin­sa herättä­mien odo­tus­ten ta­sol­le, mut­ta la­taa sil­ti pas­se­lin sup­lii­kin ja viih­dyttävän pöhkön toi­min­ta­ral­lin. Lais­kas­ti ete­nevä elo­ku­va on ehkä kynäil­ty vis­ki­pul­lon ää­ressä jo­kel­lel­len, mut­ta to­teu­tus on tek­ni­ses­ti ta­so­kas ja läppä pai­koin lentävää.
Pää­kol­mi­kon ympä­ril­le ra­ken­tu­va jat­ko-o­sa on par­hail­laan te­keillä ni­mellä "T­he Hit­man's Wi­fe's Bo­dy­guard", jo­ten ehkä nyt päästään ta­pai­le­maan ta­ka­vuo­sien Ke­vin Cost­ner & Whit­ney Hous­ton jännä­rin tee­mo­ja pos­te­ria pi­demmäl­le. Mu­ka­na ovat näillä nä­ky­min myös An­to­nio Ban­de­ras ja Mor­gan Free­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva näyttää muutamat trikkikuvansa, mutta tarjoaa muutoin ihailtavan avaran ja rouhean näyttämön toiminnalle. Geneerinen ääniraita hoitaa tonttinsa asiallisesti, mutta liikoja yrittämättä. Ekstraton. (IJ)
02/08/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy