Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ice Age 2 - The Meltdown

Ice Age 2 - jäätikkö sulaa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-2 1.85*
Ääniraita: DTS-HD 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202462EAN: 7391772597854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljän jää­kau­ti­sen eläi­men sel­viy­ty­mistä ku­vaa­va Ice Age oli muu­ta­ma vuo­si sit­ten pi­ristävä lisä ani­maa­tio­tar­jon­taan, kos­ka se tar­jo­si kor­kea­ta­sois­ta draa­maa di­gi­taa­li­ses­ti tuo­tet­tu­na ja toi­mi vaih­toeh­to­na Dis­neyn tuo­tan­noil­le.

Neljän jää­kau­ti­sen eläi­men sel­viy­ty­mistä ku­vaa­va Ice Age oli muu­ta­ma vuo­si sit­ten pi­ristävä lisä ani­maa­tio­tar­jon­taan, kos­ka se tar­jo­si kor­kea­ta­sois­ta draa­maa di­gi­taa­li­ses­ti tuo­tet­tu­na ja toi­mi vaih­toeh­to­na Dis­neyn tuo­tan­noil­le.
Dis­neyn suo­raan vi­deol­le te­ke­mien jat­ko-o­sien ta­paan Sid-lais­kiai­sen, Ma­nu-mam­mu­tin, Jyr­sis-o­ra­van ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­rin uu­det seik­kai­lut eivät viehätä en­ti­seen ta­paan. Uu­den hah­mot jäävät lap­sel­li­sik­si, eikä kun­non draa­maa saa­da ai­kaan. Lap­set tästä kui­ten­kin pitävät vuo­ren­var­mas­ti, sillä jo DVD oli yk­si odo­te­tuim­mis­ta.

Kuva & ääni

Kuva on miellyttävän levollinen ja väritoistoaan myöten luonteva. Ice Age -elokuvien animaatiotyyli pyrkii runsaiden yksityiskohtien sijaan ennemminkin puhtaaseen yksinkertaisuuteen, joten teräpiirto ei juurikaan tuo lisäulottuvuutta sisältöön. Teräväpiirron tuoma lisätarkkuus näkyykin lähinnä karvan verran parantuneena erottelukykynä eläinten turkeissa. DTS-HD -ääniraita on kauttaaltaan selkeä ja rauhallisen virikkeellinen, mutta tarvittaessa - lähinnä jään murskautuessa - mahtipontisen tilava ja dynaaminen. Tarjolla on sekä alkuperäinen englanninkielinen ääniraita että suomeksi dubattu vaihtoehto, joka pitää hyvin pintansa vertailussa.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan informatiivinen kommenttiraita, muiden tekijöiden tekninen kommenttiraita, oravan oma aikamatkailu-henkinen lyhytelokuva (HD / 7 min.), poisjäänyttä tilpehööriä (HD / 1 min.), keskeneräisten ja valmiiden kohtausten vertailua (6 kpl), 6kpl opetusfilmejä hahmoista suomeksi dubattuna (10 min.), 2 tietovisaa, äänitehostehupailu ja kuvagalleria synkattuna elokuvaan. (PS/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy