Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

End of Days

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­re­da­tor ja T-1000 eivät tain­neet ol­la tar­peek­si, jo­ten Ars­kal­la on vih­doin ison luo­kan vas­tus­ta­ja, it­se Saa­ta­na.

Pre­da­tor ja T-1000 eivät tain­neet ol­la tar­peek­si, jo­ten Ars­kal­la on vih­doin ison luo­kan vas­tus­ta­ja, it­se Saa­ta­na. Sc­hwar­ze­neg­ger jou­tuu jo toi­sen ker­ran ural­laan ris­til­le roik­ku­maan. Haus­kaa käännös­työtä. Sc­hwar­ze­neg­ger ky­syy: Ku­ka per­ke­le sinä olet? Eng­lan­nin fuck-sa­na ei ole yhtä käyttö­kel­poi­nen täl­lai­ses­sa saa­ta­nal­li­ses­sa maail­man­lo­pun elo­ku­vas­sa, mut­ta on­nek­si suo­ma­lai­sil­la on pe­rin­teensä.
Elo­ku­vaa ei voi juu­ri ke­hua, mut­ta vi­suaa­li­nen il­me on spek­taak­ke­li­mai­nen, tois­to hyvä. Ää­ni­rai­das­sa riittää to­hi­naa. Sub­ba­ri jy­mi­syttää ta­ka­lis­toa. Ei eskt­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy