Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Creepshow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kau­hu­fa­nien hyl­lyl­le kuu­lu­va teos on ikävä kyllä epä­ta­sai­nen.

Kau­hu­fa­nien hyl­lyl­le kuu­lu­va teos on ikävä kyllä epä­ta­sai­nen. Ro­me­ron ai­noa suu­rel­le stu­diol­le te­kemä elo­ku­va kun­nioit­taa EC-kus­tan­ta­mon 1950-lu­vun kult­ti­sar­ja­ku­via Ta­les from the Crypt, Vault Kee­per, Shock Sus­pens­to­ries jne. En­simmäi­sessä jak­sos­sa Ed Har­ris jää hau­ta­paa­den al­le sel­lai­sel­la ku­van­laa­dul­la, jo­ka ei täytä edes VHS-s­tan­dar­de­ja. Ju­tut ja tek­ni­nen laa­tu pa­ra­ne­vat jat­kos­sa. Les­lie Niel­sen kaik­kea muu­ta kuin haus­ka­na. Hal Holb­roo­kin pääo­sit­ta­ma Tas­ma­nian tu­ho­lai­nen on jo kai­kin puo­lin ****. Te­hos­te­mies Tom Sa­vi­ni vi­lah­taa ros­ka­kus­ki­na.
Täys­ku­vaa ei so­vi moit­tia, sillä se tar­joaa enemmän in­for­maa­tio­ta kuin jenk­kien ra­jat­tu ws-ver­sio. Trai­le­ri ja biog­ra­fiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy