Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu tulevaisuuteen trilogia

Back to the Future - Trilogy 

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Julkaisija: Universal 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­luu tu­le­vai­suu­teen tri­lo­gia on In­dia­na Jo­ne­sin ja al­ku­peräis­ten Täh­tien So­tien ohel­la yk­si pi­simpään odo­te­tuis­ta DVD-­ta­pauk­sis­ta, jo­ten on sa­no­mat­ta­kin selvää että ky­seessä on yk­si vuo­den mer­kittä­vim­mistä jul­kai­suis­ta.

Pa­luu tu­le­vai­suu­teen tri­lo­gia on In­dia­na Jo­ne­sin ja al­ku­peräis­ten Täh­tien So­tien ohel­la yk­si pi­simpään odo­te­tuis­ta DVD-ta­pauk­sis­ta, jo­ten on sa­no­mat­ta­kin selvää että ky­seessä on yk­si vuo­den mer­kittä­vim­mistä jul­kai­suis­ta. Tyy­likkää­seen fo­lioin­nil­la vii­meis­tel­tyyn pah­vi­pa­ket­tiin on pa­kat­tu myös 4-leh­ti­nen vih­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Katso tarkemmat luonnehdinnat yksittäisten elokuvien arvosteluista: "217214780255bc4ec21.47397426">Paluu tulevaisuuteen", "Paluu tulevaisuuteen osa 2" ja "Paluu tulevaisuuteen osa 3".
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy