Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Conagher – lännen sankari

Conagher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97288EAN: 7321944067656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­nen­gen­ren kios­ki­kir­jai­li­jan Louis L’A­mou­rin ta­ri­na ker­too si­suk­kaas­ta pien­ten las­ten äi­distä, jo­ka al­kaa pyö­rittää kes­kellä apas­si­maa­ta ma­ja­ta­loa pos­ti­vau­nu­rei­tin tar­pei­siin.

Län­nen­gen­ren kios­ki­kir­jai­li­jan Louis L’A­mou­rin ta­ri­na ker­too si­suk­kaas­ta pien­ten las­ten äi­distä (Kat­ha­ri­ne Ross), jo­ka al­kaa pyö­rittää kes­kellä apas­si­maa­ta ma­ja­ta­loa pos­ti­vau­nu­rei­tin tar­pei­siin. Cow­boy-kon­ka­ri (Sam El­liott) as­tuu ku­vaan, kun kar­ja­var­kaat ai­heut­ta­vat har­mia ti­lal­li­sil­le. Tv-ka­na­va TNT:n yl­tiö­ro­mant­tis­ta tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, tv-tason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy