Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyvät, pahat ja rumat - Special Edition

The Good, the Bad and the Ugly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ti­vo­li­mu­siik­ki soi­maan, ja 28 mi­nuu­tin al­ku­teks­tit pyö­rimään.

Ti­vo­li­mu­siik­ki soi­maan, ja 28 mi­nuu­tin al­ku­teks­tit pyö­rimään. Vain Pe­pi­ta-nor­su puut­tuu.
Leo­nen spa­get­ti-t­ri­lo­gian pää­teos saa kai­paa­maan Ki­no Au­laa, jos­sa isot po­jat pää­sivät tun­nel­maan. Nuo­rem­mat älkööt edes kom­men­toi­ko. Tun­tu­vat to­sin tup­paa­maan pan­kol­le kat­so­maan.
Ikävä kyllä suo­ma­lai­set 1960-lu­vun kat­so­jat eivät kuul­leet yhtä pois­te­tuis­ta koh­tauk­sis­ta: "Pe­ru­noi­ta… täy­tyy ol­la köyhä, jos jou­tuu syömään pe­ru­noi­ta." Uu­sia, lisät­tyjä koh­tauk­sia on pal­jon, mut­ta ne ovat sen ver­ran tri­viaa­le­ja — to­sin mie­len­kiin­toi­sia kaik­ki tyyn­ni, että van­ha R1-bok­si kan­nat­taa säi­lyttää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää niin hyvältä kuin mahdollista, eli hieman rakeiselta, mutta on tarkka verrattuna monen vuoden takaiseen R1-triplaan. Ääniraitakin kuulostaa hienolta, mutta sivukanavia käytetään turhan herkästi jo Tucon ja Blondien lähikeskustelussa. Joissakin lisätyissä kohtauksissa tulee tunne, ettei Eastwood tehnyt kaikkia dubbauksia. Muutenkin: alkuperäinen monoraita olisi ollut hyvä lisä. Kahdella levyllä: ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, kolme dokumenttia (20+24+14 min.), kaksi ohjelmaa (11+3 min.) rekonstruoinnista, pidennetty Tucon kidutuskohtaus (peräti 7 min.), kaksi dokumenttia Ennio Morriconesta (8+12 min.), traileri ja julistegalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy