Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Chatroom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239929EAN: 5706141783592

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rin­gu-oh­jaa­jan toi­nen eng­lan­nin­kie­li­nen elo­ku­va kes­kit­tyy ryhmään on­gel­mai­sia nuo­ria, jot­ka ta­paa­vat cha­tissä lie­ventääk­seen — tai to­dennäköi­sem­min pa­hen­taak­seen — omaa pa­haa oloaan.

Rin­gu-oh­jaa­jan toi­nen eng­lan­nin­kie­li­nen elo­ku­va kes­kit­tyy ryhmään on­gel­mai­sia nuo­ria, jot­ka ta­paa­vat cha­tissä lie­ventääk­seen — tai to­dennäköi­sem­min pa­hen­taak­seen — omaa pa­haa oloaan. Elo­ku­van vir­kein idea on vi­sua­li­soi­da sähköistä chat­ti­huo­net­ta hy­vin konk­reet­ti­ses­ti rän­sis­ty­neenä ho­tel­li­huo­nee­na, jo­hon kes­kus­te­li­jat vael­ta­vat sisään yh­den sir­kus­mes­ta­rin pom­po­tel­ta­vak­si. Elo­ku­van suu­rin an­sio puo­les­taan on luo­da edes ri­paus sym­pa­tiaa ma­sen­ta­via ja osin vas­ten­mie­li­siä hah­mo­jaan koh­taan. Var­si­nais­ta jän­ni­tys­mo­ment­tia näissä ta­pah­tu­mis­sa on kui­ten­kin vain vähän.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaasti tyylitelty kuva toistaa visuaalisesti vivahteikkaan miljöön hyvin. Sopivan pahaenteinen ja epävakaa ääniraita luo onnistuneesti tunnelmaa. Ekstraton. (IJ)
17/06/2011

Tekijät

Ohjaaja: Hideo Nakata
Pääosissa: Aaron Johnson Imogen Poots Hannah Murray Daniel Kaluuya
Tarina: Enda Walsh (omasta näytelmästään)
Kuvaus: Benoît Delhomme
Musiikki: Kenji Kawai

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy