Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mitä kaikkea oletkaan aina halunnut tietää seksistä (mutta et rohjennut kysyä)

Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask) 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin her­vo­ton epi­so­di­sa­tii­ri kai­kes­ta sek­siin liit­tyvästä — aja­ton klas­sik­ko siis.

Woo­dy Al­le­nin her­vo­ton epi­so­di­sa­tii­ri kai­kes­ta sek­siin liit­tyvästä — aja­ton klas­sik­ko siis. Seit­semässä epi­so­dis­sa käydään lä­pi ly­hyt op­pimäärä lem­men­roh­dois­ta ja so­do­mias­ta (vieläpä alaikäi­sen lam­paan kans­sa) tie­teel­li­seen sek­suaa­li­tut­ki­muk­seen. Yh­dessä sket­sissä jo­pa kaa­vail­laan kat­ta­vaa ehkäi­syjär­jes­telmää hie­man Bus­hin pre­si­dent­ti­su­vun Täh­tien so­ta -han­ket­ta mu­kail­len 133 met­rin pes­saa­ril­la. Sar­ja hui­pen­tuu me­ka­nis­ti­seen ku­vauk­seen mie­hen or­gas­mis­ta, jos­sa pik­ku-u­kot säntäi­levät ympä­riinsä ke­hon sisällä kään­te­lemässä vi­pu­ja ja rat­tai­ta ko­men­to­huo­neen oh­jei­den mu­kaan. Pri­ce­less.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tasoltaan levy on juuri sellainen kuin voisi odottaa, mutta tässä tapauksessa tämä ei tehoa latista. Lisukepuolelta sen sijaan olisi kyllä odottanut enempää kuin yhtä traileria, olisihan dokumentteja ja haastatteluita löytynyt vaikka millä mitalla. Faktaruutujen asemasta kotelosta löytyy kaksilehtinen vihko. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy