Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stuart Little

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­kui­nen hii­ri, Stuart Litt­le, on haus­ka ja hel­lyttävä hah­mo.

Pik­kui­nen hii­ri, Stuart Litt­le, on haus­ka ja hel­lyttävä hah­mo. Elo­ku­van maail­ma on kui­ten­kin kai­kin puo­lin naii­vi, jo­ten hie­nos­ti to­teu­te­tus­ta hah­mos­ta ole juu­ri­kaan iloa. Elo­ku­van dra­ma­tur­gias­sa­kin on jo­tain vi­kaa: tun­tuu kuin me­no lop­pui­si ai­na­kin neljä ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Mahtava levy muutenkin: 58 sivun kuvagalleria, peli, DVD-ROM-osio, ohjaajan ja pääanimaattorin kommenttiraita, tehostevastaavien kommenttiraita, traileri, tehoste-dokumentti, Making It Big-dokumentti, kuusi poistettua kohtausta kommentoituna, alkuperäisen venekisan storyboardit, koe-esiintymisiä, lukutuokio, kolme musiikkivideota ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy