Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Age of the Dragons

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194054815

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Fan­ta­sia­maail­maan si­joit­tu­va ta­ri­na kos­ton­ja­noi­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta, jo­ka on pik­ku­po­jas­ta as­ti jah­dan­nut si­sa­ren­sa tap­pa­nut­ta myyt­tistä val­kois­ta lo­hikäär­mettä.

Fan­ta­sia­maail­maan si­joit­tu­va ta­ri­na kos­ton­ja­noi­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta (Dan­ny Glo­ver), jo­ka on pik­ku­po­jas­ta as­ti jah­dan­nut si­sa­ren­sa tap­pa­nut­ta myyt­tistä val­kois­ta lo­hikäär­mettä. Mo­by Dic­kiltä in­noi­tuk­sen­sa lai­naa­va elo­ku­va luo hyvät puit­teet ja ot­taa kun­nian­hi­moi­sen ta­voit­teen uu­dis­taa Her­man Mel­vil­len klas­sik­ko­ro­maa­nin ta­ri­naa, mut­ta ei juu­ri yllä pat­sas­te­le­vaa Xe­na- tai Her­cu­les-sar­jan jak­soa pa­rem­mak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokkaasti lavastettu kuva pitää kohtalaisesti kuosinsa myös erikoistehosteita sisältävissä otoksissa. Huoliteltu ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja tehosteet siististi. Ekstraton. Kannessa väärä kuvasuhde. (IJ)
28/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy