Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Beverly Hills kyttä II

Beverly Hills Cop II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431039384

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sup­liik­ki ja mo­nen­moi­sil­le kolt­to­sil­le ai­na al­tis et­sivä Axel Fo­ley pa­laa en­kel­ten kau­pun­kiin rat­ko­maan aak­kos­ri­kos­ten sar­jaa omaan re­teään tyy­liinsä.

Sup­liik­ki ja mo­nen­moi­sil­le kolt­to­sil­le ai­na al­tis et­sivä Axel Fo­ley (Ed­die Murp­hy) pa­laa en­kel­ten kau­pun­kiin rat­ko­maan aak­kos­ri­kos­ten sar­jaa omaan re­teään tyy­liinsä. Suo­ra­vii­vai­nen ja viih­dyttävän su­van­no­ton ta­ri­na ete­nee näpsäkäs­ti aak­kos­ten tah­dis­sa il­man sen enempää suu­ria oi­val­luk­sia kuin mai­nit­ta­van pa­ho­ja loo­gi­sia auk­ko­ja­kaan, mut­ta kes­kinäyttämö on kiis­tat­ta jä­tet­ty Ed­die Murp­hyn ko­mii­kal­le. Ko­ko­nai­suus on na­pak­ka toi­min­ta­ko­me­dia, jos­sa mo­lem­mat puo­let toi­mi­vat hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän terävä kuva kavaltaa implanttien leikkausarvet, toistaa tweedin kuviot erottelevammin kuin olisi välttämätöntä ja väritoistokin on hyvin kohdallaan aina neonista pastelleihin. Paikoin jälki jää tukkoiseksi ja raettakin on hetkittäin runsaahkosti, mutta kuva näyttää kaikin puolin ilahduttavasti jäsentyneemmältä kuin koskaan aiemmin. Ääniraidan vahvin osa-alue on tunnelmallisen ikääntynyt musiikkiraita, joka popittaa kivasti tapahtumien tahdissa. Myös dialogi ja tulitaistelut toistuvat niin siististi ettei elokuvaa heti miellä 25-vuotiaaksi. Ekstraton. (IJ)
02/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy