Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blue Collar

Osasto 291 - Detroit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87469EAN: 5050582397307

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­kot­ta­van oloi­nen ker­to­mus kol­mes­ta au­to­teh­taan duu­na­ris­ta, jot­ka ar­jen ah­din­gos­sa pää­tyvät ryöstämään am­mat­ti­liit­ton­sa kas­sa­kaa­pin, mut­ta apu­ra­han si­jaan ajau­tu­vat­kin mu­kaan lii­ton hämärä­puu­hiin.

Us­kot­ta­van oloi­nen ker­to­mus kol­mes­ta au­to­teh­taan duu­na­ris­ta, jot­ka ar­jen ah­din­gos­sa pää­tyvät ryöstämään am­mat­ti­liit­ton­sa kas­sa­kaa­pin, mut­ta apu­ra­han si­jaan ajau­tu­vat­kin mu­kaan lii­ton hämärä­puu­hiin. Alie­nil­le­kin kam­poi­hin lait­ta­nut Yap­het Kot­to on het­kittäin asial­li­sen tiuk­ka vai­keas­sa ti­lan­tees­sa, mut­ta tril­le­rin ai­nek­sia ei kun­nol­la ke­hi­tellä, jo­ten tun­nel­ma jää hie­man va­jaak­si. Pääsääntöi­ses­ti elo­ku­van ote on hy­vin maanlä­hei­nen ja jo­pa do­ku­men­taa­ri­mai­nen, mut­ta pai­koi­tel­len lä­hes­tytään mil­tei camp-huu­mo­ria — eten­kin koo­mi­nen maa­laus­huo­ne-koh­taus pistää us­kot­ta­vuu­den koe­tuk­sel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisensä näköinen, mutta kaikin puolin kelvollinen kuva ja ääni. Kuva on lievästä kohinasta ja moninaisesta, mutta silti tuskin häiritsevästä roskasta huolimatta toimivan hyvä. Väritoisto on nykymittapuun mukaan rajoittunutta ja ihosävyt vaikuttavat hetkittäin vääristyneiltä. Ääniraita on kylmä, mutta selkeä ja kohinaton. Suomenkielinen nimi vain levyllä, ei kannessa. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy