Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lucky Break

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Nes­bitt ja Oli­via Wil­liams ovat hyvä pa­ri val­ko­kan­kaal­la, mut­ta siitä huo­li­mat­ta rak­kaus­ta­ri­na epäon­ni­sen van­gin ja lai­tos­te­ra­peu­tin vä­lillä tun­tuu pääl­le lii­ma­tul­ta.

Ja­mes Nes­bitt ja Oli­via Wil­liams ovat hyvä pa­ri val­ko­kan­kaal­la, mut­ta siitä huo­li­mat­ta rak­kaus­ta­ri­na epäon­ni­sen van­gin ja lai­tos­te­ra­peu­tin vä­lillä tun­tuu pääl­le lii­ma­tul­ta. Van­ki­lae­lo­ku­va­na­kin tämä on puo­li­tie­hen jää­nyt vi­ri­tys, mut­ta sil­ti kes­ton­sa ajan viih­dyttävä brit­ti­ko­me­dia Hou­sut pois -oh­jaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kolkon kylmäsävyinen kuva on toistoltaan runsaan kohinainen ja ajoittain pehmeä. Ääniraidalla tilatuntu toimii kohtalaisesti ja dialogi on kuultavissa häiriöttä, mutta musiikin ja tehosteiden osalta kokonaisuus ei ole järin eloisa. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy