Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pawn Shop Chronicles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78**
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548579436

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­kut­teet ovat selvät.

Vai­kut­teet ovat selvät. Kir­jal­li­sel­ta puo­lel­ta ote­taan hi­tu­nen Ray Brad­bu­ryn ja Roald Dah­lin il­keim­piä ta­ri­noi­ta. Elo­ku­van his­to­rias­ta saa­daan puo­les­taan Ro­bert Alt­ma­nin ris­tey­ty­vien, ab­sur­dien epi­so­dien kir­jo, ja tun­nel­ma puo­les­taan pouk­koi­lee Coe­nin vel­jes­ten her­sy­vien ih­mis­hah­mo­jen pa­keil­la ja Ta­ran­ti­non vä­ki­val­taa­kin ta­pail­laan.
Pawn shop eli pant­ti­lai­naa­mo lin­kittää yh­teen ka­don­neen sor­muk­sen, sur­kean El­vis-i­mi­taat­to­rin (B­ren­dan Fra­ser) ja ko­hel­ta­van kon­na­kol­mi­kon se­koi­lut. Haus­ka elo­ku­va, eikä tyy­li­ta­ju­kaan petä.
Var­sin­kin Bren­dan Fra­se­rin El­vis ja Eli­jah Woo­din nais­ten­ryöstäjä erot­tu­vat eduk­seen ny­kypäivän elo­ku­vien niin tyl­sistä hah­mo-tut­kiel­mis­ta. Unoh­ta­mat­ta Vin­cent d’O­nof­rion pant­ti­lai­naa­mon pitäjää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
03/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy