Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies ja nainen

Un homme et une femme 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sil­ja Li­nen tun­nussä­velmästä ja Ajan­koh­tai­seen kak­ko­sen tun­na­rik­si pää­ty­neestä, sä­veltäjä Fran­cis Lain ”au­toi­lu­mu­sii­kis­ta” edel­leen tun­net­tu rans­ka­lai­nen hit­tie­lo­ku­va.

Sil­ja Li­nen tun­nussä­velmästä ja Ajan­koh­tai­seen kak­ko­sen tun­na­rik­si pää­ty­neestä, sä­veltäjä Fran­cis Lain ”au­toi­lu­mu­sii­kis­ta” edel­leen tun­net­tu rans­ka­lai­nen hit­tie­lo­ku­va. Kil­pa-au­toi­li­ja (Jean-Louis Trin­tig­nant) ta­paa ku­vaus­sih­tee­rin (A­nouk Aimée). Voit­ti kak­si Os­ca­ria. Mus­ta­val­ko-o­suu­det pi­ristävät ja luo­vat rak­kaus­ta­ri­naan haus­kan in­fan­tii­lin si­vu­juon­teen. Fran­ko­fii­lit ovat in­nois­saan: näyt­te­lijät lu­ke­vat Luc­ky Lu­ke -al­bu­mia Aa­ve­kau­pun­ki, en­simmäistä Asté­rix-seik­kai­lua ja juo­vat Châ­teau Car­bon­nieu­xia. Au­to­mie­het­kin saa­vat osan­sa. On avo-Mus­tan­gia, Lam­borg­hi­ni Miu­raa ja For­din Le Man­sin –a­jois­ta tut­tu­ja kil­pu­rei­ta. Mä­ki­nen ja Toi­vo­nen mai­ni­taan. Ja suo­ma­lai­nen ka­la­kin.
Ku­va on luul­ta­vas­ti jo alun pe­rin ol­lut osas­sa koh­tauk­sis­sa tar­koi­tuk­sel­la hie­man ra­kei­nen ja ko­hi­nai­nen. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 13+23 min. do­ku­men­tit ja trai­le­ri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy